Inkontinenciacentrumok.hu

cseppmentesen jobb!

2010-06-16 11:56:00

  Miért inkontinenciacentrum?
Társaságunk a bergmanmedia (www.bergmanmedia.com) és a cégcsoport fejlesztő tagja, tanácsadó partnere a ZB Kft. (www.zebe.hu) eddig is számos tematikus portált készített a híroldal, a bulvár, a sport, a kultúra, egészségügy, preventív egészségmegőrzés, tájékoztatás stb területén.

Egy szakmai fórum szervezése és programjának moderálása során került megerősítésre a korábban munkatársunk érintettsége kapcsán felmerült gondolat, hogy a beteg-orvos kommunikáció és HITELES tájékoztatás érdekében egy márkafüggetlen, a terápiás területek és állapotjavító beavatkozások, korrekciós lehetőségek bemutatását lehetővé tevő weboldalt/portált készítsünk.

[--more--]


Elkészítsük úgy, hogy a tervezés, kommunikáció, szervezés, tartalomkezelés egységessége és sokszínűsége, átfogó és márkafüggetlen tájékoztatás érdekében egy kézben, egy szervezett egységben maradjon.

Az elmúlt 12 évben elkészült munkáink során szerzett tapasztalatink a reklám, pr, brandépítés, kreatív- és webfejlesztés, marketing területén biztosították azt az alapot, mely a szakmai protokollok és szaktudás hiányában IS biztosít(hat)ják a betegségtünetekkel érintett páciens tájékoztatását. A szakmai kérdések és az alább mellékelt linken (publikálás előtti elérési hely: inkonti.zebe.hu) elérhető oldal vázát urolológus és nőgyógyász szakorvosok, valamint a tüneti és gyógykezelésben érintett szakmai szervezetek és betegszervezet bevonásával készítettük.